kennis tennis 208
Fotogalerij
MijnKNLTB
toernooi.nl
RT @studioalphen: VIDEO | @KNLTB maakt bekend welke tennissers in ieder geval in december meedoen aan @NLLoterij NK tennis in Alphen aan de…
16hretweet
Het deelnemersveld van de Nederlandse Loterij NK Tennis krijgt steeds verder vorm. @Richelhogenkamp,… https://t.co/NPCeZoyRP6
19hretweet
Op een Challenger (50,000 dollar) in het Indische Pune is Scott Griekspoor in de eerste ronde uitgeschakeld. De Dui… https://t.co/7zIKrat1sv
Met meer dan 150 deelnemers was het eerste KNLTB-webinar ‘Het beste toernooi voor jouw club’ een groot succes. Tijd… https://t.co/MRDrm1Urm1
In de eerste ronde van het Challengertoernooi in Pune, India verliest Jelle Sels van Daniel Masur uit Duitsland, 6-… https://t.co/nyu3y7iiDB
Wereldkampioenen dubbelspel! Net als vorig jaar een Nederlands vrouwenduo dat de titel pakt op de Wheelchair Double… https://t.co/GljFNHI0vc
Trotse @AniekVanKoot en @MarjoleinBuis met hun gouden medaille. Ze winnen de UNIQLO Doubles Masters in Bemmel. Gefe… https://t.co/m8lMpNPCIc
Jaaa! De titel op de Wheelchair Doubles Masters is binnen voor @MarjoleinBuis en @AniekVanKoot. Ze verslaan Louise… https://t.co/vZ93gqGmNH
De titel lonkt voor Van Koot en Buis! Van Koot serveert onze landgenotes naar 3-1 (in set twee) en met nog een brea… https://t.co/sjUtP1cb33
Marjolein Buis en Aniek van Koot pakken de eerste set in de damesfinale van de Wheelchair Doubles Masters met 6-3.… https://t.co/n7MPWKnCgk
Aniek van Koot en Marjolein Buis nemen een 4-2 voorsprong op Louise Hunt en Dana Mathewson in de finale van de Whee… https://t.co/uBi7yCku8g
In, uit, overrule. De umpires en lijnrechters van de Wheelchair Doubles Masters hebben de partijen deze week weer i… https://t.co/Lw21UHd7Fk
Zo! @DiedetheGreat en @lucy_shuker laten er geen gras over groeien in de strijd om plaats drie op de Wheelchair Dou… https://t.co/bfD94e5RHH
Vandaag om 12.00 uur in Bemmel de finales UNIQLO Doubles Masters rolstoeltennis met de Nederlandse danes… https://t.co/80mIe1sSFm
Finale voor @MarjoleinBuis en @AniekVanKoot op de Wheelchair Doubles Masters in Bemmel. Ze winnen in een spannende… https://t.co/ivo6DGPgfE

Privacy verklaring

Laatst bijgewerkt: woensdag 30 mei 2018 22:03

LTV Udenhout, hierna: de vereniging, gebruikt uw persoonsgegevens zoals ze door u zijn opgegeven op het aanmeldformulier. Dit betreft: Naam, geslacht, geb.datum, adres, e-mailadres, tel.nr.,IBAN en pasfoto. Door aanmelding verleent u toestemming tot het gebruik van uw persoonsgegevens. Voor personen die nog geen 16 jaar oud zijn wordt voor de verwerking van de gegevens toestemming gevraagd aan ouder/voogd. Soms zullen er bij evenementen foto’s worden gemaakt die bestemd zijn voor promotiedoeleinden. Indien men dat niet wenst is het te allen tijd mogelijk die te laten verwijderen.

Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt in verband met het lidmaatschap van de KNLTB, de facturatie van contributie en/of lesgelden, het vastleggen van de bardiensten of hulpdiensten ten behoeve van evenementen, het eventueel verzenden van een nieuwsbrief door de vereniging en het aanmelden van individuele leden voor toernooien en competities. Aan derden zoals Twelve (voorheen Le Credit Sportif) die voor ons de digitale kassa beheert en Toernooi.nl waar je kunt inschrijven voor evenementen worden alleen de hoogst noodzakelijke gegevens verstrekt zoals naam, geslacht, leeftijd en bondsnummer.

Onze vereniging houdt een verwerkingsregister bij waarin staat welke persoonsgegevens met welk doel door wie worden beheerd en wat de bewaartermijn is. Betrokkenen, in veel gevallen de leden, kunnen te allen tijde een gegeven toestemming voor verwerking intrekken of een verzoekindienen ter inzage, correctie van de persoonsgegevens bij het secretariaat. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor personen die nog geen 16 jaar oud zijn wordt voor de verwerking van de gegevens toestemming gevraagd aan de ouder/voogd.

De vereniging stelt alles in het werk om de persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen om te voorkomen dat ze worden blootgesteld aan onrechtmatige verwerking. Daarbij spelen technische en organisatorische maatregelen een rol, zoals regelmatig maken van back-ups, wijzigen van wachtwoorden, geheimhoudingsplicht voor bestuurders/ vrijwilligers en het scheppen van veiligheidsbewustzijn.

Facebook
lidwordenwijzigingen
bardienstplanner
logo lcs

Sponsoren

Banen bespeelbaar